Dock har jag lärt mig att matlagningen är så mycket roligare med just såser och massa "onödiga" ingredienser. Kroppen har inte börjat må sämre av det heller så numera är det väldigt sällan jag äter kött/kyckling/fisk smaksatta endast med kryddor.
Denna förpackning skulle jag inte ens tittat mot för nåt år sedan, nu är den så tacksam att ha i frysen och kycklingfileerna är jättegoda, speciellt med en god topping på! Finns i frysdisken vid Lidl.
Dagens kyckling (bilden) blev lite ta-vad-som-finns, men favoriten är nog denna topping:
1 brk creme fraishe
1-2 hackad tomat
1 hackad gul lök
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk soja
2 msk sweetchili sås
Blanda allt, sätt dom frysta kycklingfileerna i en oljad ugnsform och häll över blandningen. Grädda i 200 grader ca 25 min. Hemms serveras den oftast med klyftpotatis/mos.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar