lördag 18 februari 2017

Sleepy day

Jag slutade mitt tredje nattskift imorse och var lycklig över att få åka hem och sova. Det slutade med att jag sprang runt och jagade två envisa flugor i sovrummet ett bra tag och sen var tröttheten som bortblåst. När jag sen väl lyckades somna så ville jag bara sova till nästa dag. Nåja, jag hann iallafall ut på en kort promenad innan solen gick bort så det piggade upp lite! :)

Veckohandling stod också på schemat så efter att jag handlat bar jag gladeligen mina kassor till bilen, tryckte på låsknappen och öppnade bakdörren och blev totalt förvirrad. Hur sjutton hade en barnstol hamnat i mitt baksäte?! Jag lämnade med mun öppen tills det slog mig att det inte var min bil.
Tog snabbt upp mina kassor och satte dom i rätt baksäte och var lättad över att inga människor tycktes ha sett mig. Lättnaden höll i sig tills jag satt mig i bilen och backade ut och såg att det faktist satt en männsika i framsätet på bilen jag nyss tänkte ta hem.

Well, hoppas jag gav denne ett litet småskratt.

Nu sitter jag i soffan och väntar på att kvargsemlorna ska gräddas klart efter att ha krypit runt på golvet och plockat upp en hel drös med körsbärstomater som föll i golvet. Trevlig lördag till er! :)



3 kommentarer:

Marion sa...

Åtminstone fick jag ett gott skratt av att läsa 😆 Men att inte personen sa något?! 😂 Måste ju varit stum av chock...!

Unknown sa...

Hahaa. Kunde inte hålla mig för skratt.😂

Ida sa...

janå int ere ju så ofta na okänd person öppnar dörren på biln så säkert blev hen aningen förvånad ;)