måndag 27 mars 2017

Halvvägs till 50

Idag blev jag 25 år och jag förstår inte riktigt vart åren har tagit vägen?! Sen jag fyllde 20 så har jag liksom stått kvar där och har alltid svårt att minnas hur gammal jag är. Oftast får jag räkna från årtalen för att vara på säkra sidan, hehe. Det har hänt så många gånger dethär året att jag sagt 23 när någon frågar efter min ålder..

Bilderna nedan är iallafall från några av dom lyckligare stunderna i livet. Dom mest speciella är nog Uppe längst till höger är från Gotland med mina tjejer som var en helt fantastisk vecka, och sen nere längst till höger från Alanya -14 när G fått beviljat sitt besöksvisum och skulle komma första gången till Finland :)



Jag jobbar nätter nu så egentligen har jag varit lite småtrött hela dagen. Fick inte tag i någon sömn efter förra nattskiftet så jag steg upp när G kom hem från skolan för att piggna till med lite födelsekaffe.
Sen åkte jag till Lepplax och umgicks med Malena, Alice, Saga&Tyra. Det blev också vilodag för min del så det blev en lugn och skön dag! :)

Idag är det ju också 1 år sedan G kom hit så vi hade tänkt fira det med middagsdate ute på samma gång men jag ville hellre spara det till helgen när jag förhoppningsvist är lite piggare och mer taggad ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig tjej, sprudlar av en otrolig livsglädje.Det härliga fotot där du var pytteliten borde du minnsann förstora. Hälsn. från en 60 plus dam

Ida sa...

Vad glad jag blev av din kommentar. Tack! :)