tisdag 18 april 2017

Vårigt

Att ha semester hemma i Finland när vädret är på topp är inte så tokigt ändå, speciellt inte när två systrar är mammaledig och en syster preggoledig ;)

Hela förmiddagen har jag suttit ute och njutit av solen och värmen på morsans trappa med Malena och Mika. Visst har vi sol här hemma också men det är alltid varmast i Lepplax!



Nu står lax och potatismos på menyn och sen iväg till gymmet. Hoppas ni har en fin dag också! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket proteinpulver använder du? Tycker det är svårt att hitta något som smakar gott... Vet att du inte räknar kalorier nu men hur var det när du körde efter kostschema och träningsprogram, hur många kalorier låg du på då och hur mycket tränande du?

Ida sa...

Använder Fitnessgurus OneWhey protein. Vissa är kanske liite för söta men nujust använder jag vanilj-vit choklad och bananchoklad :)

jag har aldrig räknat kalorier och under dieten räknade jag inte heller kalorier. Jag hade bara mängden uppskriven och alla livsmedel blev ju olika mycket kcal beroende på vad jag valde så därför ingen kcalräkning. Men på ett ungefär låg jag på 1700-2000kcal/dag under diet, alltså mindre än vad kroppen egentligen behövde. Då tränade jag 5-6 styrkepass i veckan, 1-2 konditionspass och promenader varje dag. Det fungerade och jag fick jättelåg fettprocent men tiden jag lag ner på mat och träning var nog inte värt det!